Qui som?SonaQueTomba som un grup de timbalers creat l'any 2009 a Gavà, Barcelona. Dirigits pel bateria i percussionista Martí Soler vam començar a tocar com una activitat d'oci, i alhora per aprendre l'art de la percussió, donant lloc a la creació del grup. Després d'uns anys hem decidit prendre'ns aquest projecte com alguna cosa més, amb nous integrants i nous objectius.Barregem dins dels nostres temes un ampli ventall d'estils. Es podria definir com un mix de groove de timbalers tradicionals, africans i llatinoamericans, amb alguna pinzellada de ritmes moderns, és a dir, de tot una mica.Esperem poder fer-vos gaudir amb les nostres actuacions!Ens veiem al carrer!

SonaQueTomba fue creado el año 2009 en Gavà, Barcelona. Dirigidos por el batería y percusionista Martí Soler, empezamos a tocar como una actividad de ocio, y a su vez para aprender el arte de la percusión, dando lugar a la creación del grupo. Después de unos años hemos decidido tomarnos este proyecto como algo más, con nuevos integrantes y nuevos objetivos.
Mezclamos en nuestros temas varios estilos. Podría definirse como un mix de groove de timbalers tradicionales, africanos y latinoamericanos, con alguna pincelada de ritmos modernos, es decir, de todo un poco.

Esperamos que disfrutéis con nuestras actuaciones!
Nos vemos en la calle!