dissabte, 4 de maig del 2013

Diumenge 5, dia de bolos!


Aquest proper diumenge 5 de Maig tenim una agenda mogudeta durant tot el dia!

Al matí hi serem a partir de les 10 hores al Prat de Llobregat. 
Allà s'organitza, com cada any, "Festa Esplai". 
Un esdeveniment que duu a terme la Fundació Catalana de l'Esplai obert a infants, joves, monitors de lleure, etc.
I aquest any, a part de ser una gran trobada d'esplais per acomiadar aquest curs, també donarà suport a una nova campanya anomenada "Encerta l'Estiu - un estiu per a tothom".
Hi haurà mes de 500 activitats durant tot el dia.
Doncs be, allà hi serem nosaltres per donar ritme, vida i un ambient encara més divertit.A la tarda ens traslladem a Barcelona! 

A les 16 hores al camp de l'Europa, el Nou Sardenya viurà un dels partits més emotius del seu equip sènior femení en els seus més de deu anys d'història. L'equip, que ara fa un any va perdre la categoria nacional sobre aquesta mateixa gespa, celebrarà haver aconseguit retornar a la categoria on li pertoca.

Sota el lema #camidenacional, el Femení A de l'Europa es va proposar que el seu pas per la categoria territorial seria efímer....i així ha sigut.
Amb moltes jugadores que van voler seguir al Club tot i el descens, amb jugadores que tornaven a casa, amb noves incorporacions i amb un cos tècnic renovat, l'equip ha demostrat IL-LUSIÓ i COMPROMÍS, combinats amb qualitat i molt, molt treball en cada entrenament i en cada partit.

Aquest diumenge, l'Europa celebrarà a casa seva, al Sardenya,  l'ascens a Nacional i, segurament, també el fet de proclamar-se ja, campiones de lliga matemàticament.

Ens trobareu allà recolzant a aquest gran equip amb totes les nostres forces!

Salut, ens veiem al carrer!